Йожеф САБО: «Проти Іспанії у нас шансів немає»

Спеціаліст оцінив гру збірної України

Заслужений тренер України Йожеф Сабо поділився своєю думкою про матч збірної України проти Німеччини (1:2) і розповів про очікування від протистояння з Іспанією.

«Перевагою в цьому поєдинку повністю володіла збірна Німеччини. Німці вміло тримали м'яч, і тільки в останні 10 хвилин українці зіграли добре і навіть могли зрівняти рахунок. Швидше за все, збірна Німеччини просто зупинилася - це психологія. Коли ти ведеш в рахунку 2:0, мимоволі розслабляєшся. Не виключено також, що німці втомилися... Якби команда Шевченка так грала в першому таймі, рахунок, природно, був би іншим.

Проти Іспанії у нас шансів немає. Зараз будь-який склад національної команди виглядає погано. Той же Ярмоленко, який сидить в запасі «Вест Хема», випадає з гри, Циганков, якому я раніше видав стільки авансів, ніяк не може прийти в себе, Коваленко - нульовий, Соболь - в атаці непогано діяв, але в обороні помилявся. Тренерському штабу збірної України потрібно десь шукати центральних захисників. Переміщення в центр Миколенка відчутно збіднює гру команди на фланзі. Звичайно, не вистачає ще інших футболістів «Шахтаря» - хворих хлопців. Бракує, перш за все, того складу, який був під рукою Андрія Шевченка під час відбору на Євро-2020».

Олександр Тішура Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 14

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу

Коментарі