ФРАНКОВ: Якщо Шевченко сам йшов на 1:7, його потрібно прирівняти до святих

Спеціаліст поділився враженнями про товариський поєдинок збірної України проти Франції

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про розгромну поразку збірної України в товариському матчі від збірної Франції (1:7).

«Ми почали цей матч з тим же ступенем безнадійності, як і попередню гру Ліги націй зі збірною Іспанії. Які були зроблені висновки, чому ми навчилися? Я особисто не зрозумів.

Виникає питання, чому збірна України не грає довгими передачі, якщо за рахунок короткого пасу, улюбленого тренерським штабом збірної, пресинг пройти не вдається? І відповідь: нібито Андрій Шевченко вирішив витратити і цей товариський матч на «навчання персоналу». По-перше, вони за один матч цього не навчаться, по-друге, чи дійсно Шевченко приніс в жертву товариський матч із Францією, приблизно уявляючи, яким розгромом це може обернутися, і свідомо пішов на рахунок 1:7?! Тоді Андрій Миколайович повинен бути прирівняний до християнських святих, оскільки він настільки жертвує своєю репутацією, своїм ім'ям і ім'ям тренерського штабу, що це воістину подвиг самокатування і самозречення.

Ви вірите, що грали ми так, тому що нам потрібно вчитися? Тобто тренер спеціально загнав свою команду у свідомо програшну ситуацію, кинув під танки двадцятирічних і молодше пацанів, прирікаючи їх на сім «банок» від суперника?» - зазначив Франков в ефірі каналу на YouTube.

Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 01:01 0

Каталонському клубу підкорилось історичне досягнення

Коментарі