ФРАНКОВ: «Схоже, Шахтар позбувся непотрібного товарняка у Франції»

Журналіст пропонує створити другу збірну, яку очолив би Мирон Маркевич

Футбольний журналіст Артем Франков прокоментував ситуацію зі спалахом коронавірусу в «Шахтарі» і збірної України:

«Сказати, що я все зрозумів, було б великим перебільшенням. Два запитання.

Я пам'ятаю про принцип «доброї віри», але занадто багато говорить на користь версії, що «Шахтар» колективно позбувся нікому не потрібного товарняка у Франції. По-людськи розумію, сам про те писав не раз - але не таким же способом. Ракицького з приводу згадували всі. Гаразд, забули. Але поясніть, чорт забирай, що відбувається?!

Позитивний тест на корону у Луніна, Паньківа та шеф-кухаря. Грати по протоколу можна - 13 гравців з воротарем. Але що далі? «Олександрія» в паніці, «Реал» Мадрид - не знаю. Збірна України, навіть якщо продовження не буде, сідає на режим самоізоляції - хоч в Шантії, хоч в Борисполі (Шахтар» же сів!)

Але грати з німцями та іспанцями потрібно. Згадуємо вересневий прецедент з чехами (вони зібрали нову команду на гру з Шотландією) і терміново створюємо другу збірну зі свідомо здорових гравців на майбутні матчі Ліги націй. Головний тренер - звичайно ж, Мирон Маркевич. Шахтарівці якраз під'їдуть на автобусі. Хороша команда може вийти! І що, скажете, це нереальний сценарій?

Кому зараз не позаздриш ні в якому вигляді, так це Андрію Шевченку, вимушеному вирішувати за визначенням нерозв'язні завдання та вишукувати квадратуру кола.

Ще один варіантик: французів точно нічого не бентежить, і вони ризикнуть своїми стомільйонними футболістами, випустивши їх проти команди, в якій гуляє COVID? Якщо так, то моє шанування, протокол УЄФА буде дотриманий, але якось воно насправді складеться. А позиція німців, яким грати в суботу?! Це вам не стійка, смирна і скромна Шотландія, це знову ж персонажі зовсім іншого рівня.

Ви знаєте, у мене повне враження, що є в цьому щось надприродне. Сьогодні, наприклад, віддається великим організаторам матчу Франція - Україна».

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 22:31 9

Тайсон відмовився дивитися у бік Олександра після прес-конференції

Коментарі