З асистом Маліновського. Аталанта на Стадіо Олімпіко розгромила Лаціо

Бергамський клуб здобув впевнену перемогу

У перенесеному поєдинку 1-го туру чемпіонату Італії «Аталанта» розгромила «Лаціо» з рахунком 4:1. Взяв участь у протистоянні і наш співвітчизник Руслан Маліновський.

Уже в першому таймі бергамаски забили у ворота суперників три голи, і в двох з них взяв участь Маліновський. Спочатку українець в центрі поля розігнав атаку і перевів м'яч до штрафного на Гомеса. Перша подача у Алехандро не пройшла, але потім він навісив на Хатебура, і після скидки Госенс ​​завдав точного удару. Потім захисники «Лаціо» «прогавили» в своїй штрафній того ж Хатебура, який точним ударом замкнув навіс Госенса. І під кінець тайму Маліновський зробив закидання у штрафний, а захисник господарів поля вибив м'яч на Гомеса, який довів рахунок до великого.

На початку другої половини зустрічі «бьянкочелесті», здавалося, сповнені рішучості виправити ситуацію. Марушич з кута воротарського не пробив Спорт'єлло, а Кайседо, який відгукнувся на навісну передачу Мілінковича-Савича, відправив м'яч у ворота. Скоротити рахунок до мінімуму міг Іммобіле, який не реалізував вихід сам на сам із голкіпером. Покарання за марнотратство настало негайно. Маліновський зробив передачу в штрафний на Гомеса, який блискучим ударом вразив верхній кут. В кінці зустрічі українець міг стати автором ще однієї результативної передачі, але удару Муріеля трохи забракло влучності.

«Аталанта», яка в минулому чемпіонаті стала найрезультативнішою командою, в двох матчах нової першості забила вже вісім голів.

Чемпіонат Італії. 1-й тур.

«Лаціо» - «Аталанта» - 1:4

Феліпе Кайседо (57) - Робін Госенс ​​(10), Ханс Хатебур (32), Алехандро Гомес (41, 61)

Адам Марушич (12), Луїс Альберто (26), Лукас Лейва (40), Данило Катальді (70), Акпа Акпро (72), Феліпе Кайседо (75) - Берат Джимсіті (16), Ремо Фройлер (26), Ханс Хатебур (93)

«Лаціо»: Томас Стракоша, Штефан Раду (Баштуш, 58), Франческо Ачербі, Патрісіо Габбарон, Адам Марушич, Луїс Альберто (Гонсало Ескаланте, 70), Лукас Лейва (Данило Катальді, 50), Сергій Мілінкович-Савич (Акпа Акпро 70), Феліпе Кайседо, Мануель Лаццарі, Чіро Іммобіле

«Аталанта»: Марко Спорт'єлло, Хосе Паломіно, Рафаел Толой, Робін Госенс ​​(Хоан Мохіка, 90), Ханс Хатебур, Берат Джимсіті (Крістіан Ромеро, 46), Ремо Фройлер, Маріо Пашалич, Алехандро Гомес (Луїс Мюріель, 82), Руслан Маліновський, Дуван Сапата (Сем Ламмерс, 82)

Арбітр: Фабіо Мареска

«Стадіо Олімпіко» (Рим, Італія)

ЛАЦІО - АТАЛАНТА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:59 2

Кріс Алгієрі пояснив, чому британцеві потрібно виходити на реванш

Коментарі