Динамо готове купити під Лігу чемпіонів форварда збірної Боснії

Мірча Луческу хотів підписати гравця, ще коли тренував «Зеніт»

Київське «Динамо» веде інтенсивні переговори з румунським клубом «Університатя Крайова» з приводу центрального нападника Елвіра Кольїча.

За інформацією джерела, нинішній головний тренер «Динамо» Мірча Луческу дуже високо цінує здатності форварда, і хотів отримати його в ряди своїх підопічних, ще коли працював з «Зенітом», але тоді трансферу перешкодила травма футболіста.

Нині «Динамо» пропонує за Кольїча 7 мільйонів євро, але власник «Університаті» хоче 10 мільйонів. Не виключено, що після виходу в груповий раунд Ліги чемпіонів український клуб поліпшить пропозицію, і сторони дійдуть компромісу.

Кольїч лише в липні підписав новий контракт з «Університатею», продовживши його до липня 2025 року. Зарплата гравця в румунському клубі становить 200 тисяч євро за сезон.

Елвіру Кольїчу 25 років. Його зріст становить 191 сантиметр. За «Університатю» він виступає з 2018-го, і обійшовся румунам в 450 тисяч євро. Нині Transfermarkt оцінює форварда в 1,8 мільйона євро.

У нинішньому розіграші чемпіонату Румунії Кольїч забив 6 голів у 5 матчах. Також на рахунку нападника 4 матчі за національну збірну Боснії і Герцеговини.

Олексій Сливченко Джерело: Fanatik.ro
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі