ФРАНКОВ: «Створені Гентом моменти – це такий дзвіночок на майбутнє»

Футбольний журналіст прокоментував перемогу «Динамо» в кваліфікації ЛЧ

Футбольний журналіст Артем Франков прокоментував перемогу київського «Динамо» над «Гентом» (3:0) в матчі-відповіді 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів:

«Кількість моментів, створених і нереалізованих «Гентом» - такий дзвіночок на майбутнє. Щоб нам ці відверто фарсові і фартові моменти потім боком не повилазили! 10 сейвів Бущана - і майже всі після ударів в упор. Ніколи такого не бачив і не хочу бачити - тому що може дуже погано скінчитися. Слухайте, я знаю, що таке грати по рахунку, але ця гра виглядає інакше, їй-богу!

Гаразд, давайте про хороше. Вітаю всіх з першим за 8 років проходженням Динамо кваліфікації Ліги чемпіонів! Виявляється, можна, виявляється, навіть потрібно, особливо якщо досвідчений і успішний тренер розуміє, що робить і які у нього суперники. Я далекий від дифірамбів і вихвалянь за мотивами такої гри, але це вже у нас планочка вимог вгору поїхала - ось хто влітку вірив в групу Ліги чемпіонів? Не потрібно мені зізнаватися - собі зізнайтеся, там напевно й опитування були.

Так що, Мірча Луческу, низький уклін і велике дякую. Але не зупинятися, ні в якому разі не зупинятися! Тягніть нас наверх - за вуха, за ніс, за руки, та хоч за яйця, аби в правильну сторону! Я знаю - будуть невдачі, але зроблю все залежне від себе, щоб і команда, і вболівальники сприймала їх як уроки, але не як катастрофи і «все пропало».

Вірю - перемог і позитиву буде більше, вірю - ця команда здатна докласти до результату ще й вражаючу гру, вірю - у нас, може, ще не склався, але складається розумний і дисциплінований колектив однодумців, що на золу проникає горезвісної психологією переможців! Тільки вперед! Тим більше тепер такі хлопці дивляться за тим, що відбувається, зі стін Олімпійського».

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:36 19

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону