Катаріна ЗАВАЦЬКА: «Суддя збив мене з ритму»

Українська тенісистка - про поразку від Кікі Бертенс

Сьогодні Катаріна Завацька в першому раунді Ролан Гаррос в трьох сетах програла Кікі Бертенс. Українка поділилася враженнями від матчу з п'ятою сіяною:

«Дуже складний матч, насправді. Думаю, що я добре виступила як для першого кола Ролан Гаррос на цьому корті і без розминки, з такими непростими умовами для гри. Я дуже добре відіграла перший сет, в другому була боротьба.

Трошки мене збив зі свого ритму суддя: там було неправильне рішення по м'ячу, дійсно, був аут при 1:1. Якби рішення було вірним, можливо, не так би все обернулося. Я вже була трошки в емоціях і не зуміла впоратися з ними правильно.

Я начебто і забула, що сталося, але все одно думала про те, як можна було на грунті показати не той слід. Від цього я дуже злилася, але намагалася продовжувати грати. Бертенс теж почала брати ініціативу в свої руки, перестала помилятися, а я, можливо, стала коротше грати, ніж в першому сеті.

Мені було дуже комфортно, я скористалася тим, що почала матч дуже добре. У мене не стовідсоткова впевненість в собі зараз, тому що я не так багато матчів виграла останнім часом. Тому я намагалася себе завести, щоб добре почати поєдинок. Я теж скаржилася на умови, що мені холодно, руки холодні, ракетка дерев'яна, немає відчуття м'яча. Я це все забула і мені дійсно підійшли ці умови.

Мої укорочені м'ячі дуже добре зупинялася на мокрому грунті. На самі м'ячі (турнір перейшов в цьому році з м'ячів «Babolat» на «Wilson») я не сильно звертала увагу, тому що, якби думала ще й про це, навряд чи б могла якось підняти свою впевненість. Вони дійсно важкі, тим більше, коли і корти важкі. Трохи важко, але мені було все одно, мені здається».

Олег Дідух Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Теніс | 02 травня 2024, 16:09 0
Коментарі