Шок на старті. Ястремська програла в першому колі Ролан Гаррос

Українка достроково завершила боротьбу на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу

Друга ракетка України Даяна Ястремська (№28 WTA) завершила боротьбу на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу.

У матчі першого кола українка програла представниці Австралії Дар'ї Гавриловій (№785 WTA), яка була заявлена ​​за «замороженим» рейтингом.

Ролан Гаррос. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Дар'я Гаврилова (Австралія) - 4:6, 3:6

Не варто кривити душею, перед турніром були величезні побоювання з приводу нинішнього рівня гри Даяни. І хоча Рим надав невеликої впевненості, що кілька кіл українка зуміє пройти, у дійсності все виявилося зовсім інакше.

Не зовсім зрозуміло, як Ястремська готувалася до гри проти Гаврилової, якій українка вже один раз програвала в ролі фаворитки (тоді букмекери давали на Даяну 1.3, сьогодні - 1.2). Але другий очний матч наша друга ракетка відверто провалила.

Гаврилова, яка трохи більше тижня тому програла болгарці Томовій на 80-тисячнику у Франції (ви повинні пам'ятати її за матчами Кубка Федерації), сьогодні просто знущалася над українкою. Дар'я дуже швидко зрозуміла, що нинішній рівень форми Ястремської нижче плінтуса і просто не заважала їй програти. Так, вона бігала, намагалася тягнути м'ячі й перекидати їх на іншу половину корту, але в метрові аути з простих ситуація Даяна била сама.



Події в першому і другому сетах складалися приблизно однаково. Перша частина партії була рівною за рахунком, а ближче до кінця представниця Австралії, яка колись займала 20-е місце в рейтингу WTA, домагалася потрібного їй результату.

Загалом сумне видовище і поки не ясно, чи зможе в цьому році Даяна щось змінити в своїй грі. Можливо, вже зараз потрібно готуватися до наступного.

У другому колі Гаврилова змагатиметься з Ежені Бушар з Канади (№168 WTA).

Відзначимо, що в минулому році Ястремська також покинула Ролан Гаррос після поразки в першому колі. Тоді вона поступилася іспанці Карлі Суарес Наварро.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:53 2

Марта невдало виступила в Мадриді, але конкурентки в рейтингу були не набагато кращими

Коментарі