Колишня дружина Кравця розповіла, чому Артем пішов з Динамо

Версія Анни не надто відрізняється від того, що говорив сам футболіст, але містить більше деталей

Анна Кравець, колишня дружина форварда «Коньяспора» Артема Кравця, прокоментувала перехід футболіста в турецький клуб з київського «Динамо».

«Мій час помудрувати: Артем Кравець і новини футболу. Прошу зауважити те, що кожне слово, написане нижче, є 100% фактом! Насправді було так: маючи діючий ще рік контракт з «Кайсеріспором», Артему прийшла пропозиція від «Динамо» (Київ). Думаючи рівно одну хвилину, було прийняте однозначне рішення повернутися. Трансфер був здійснений максимально швидко, не вдаючись у деталі. Був інтерес від керівництва клубу і головного тренера! Сльози на очах, представляючи знову Артема в «біло-синій» формі. При цьому він йде на зниження фінансових умов, тільки щоб допомогти рідному клубу. Протягом місяця стало відомо, що клуб робить акцент на молодих гравців, і це в пріоритеті. Для Артема найважливіша постійна ігрова практика і бути в перших 11 на полі. Тому був ряд розмов з тренером і керівництвом, що з самого початку не збіглося бачення ролі Артема в «Динамо» (Київ). Всі потиснули один одному руки і мирно вирішили питання розірвання.

До Артема був конкретний інтерес від 7 турецьких футбольних клубів (це логічно, він проявив себе добре в Суперлізі). Він вибрав «Коньяспор». В результаті все добре, всі задоволені і щасливі. Не пишіть дурницю про якісь тренування, де він погано себе проявив і тд. Про що ви. Я розумію, що багатьом цікавіше жити, придумуючи свої версії, але факти є факти! П.С. Собаки гавкають, караван йде. Будьте розумнішими, мудрішими і добрішими!», - написала Анна в інстаграмі.

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 06:30 0

Схоже, «червоні» знайшли наступника для Юргена Клоппа…

Коментарі