Колос – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дебют для «Львова», стадіону «Колоса» і початок сезону для Костишина

Після матчу першого туру з «Шахтарем» наставник «Колоса» Руслан Костишин сказав, що для його команди чемпіонат починається 12 вересня - матчем проти «Львова». І говорив він це аж ніяк не в серцях, намагаючись пояснити поразку своєї команди в поєдинку з чемпіоном країни.

Костишин чесно зізнався, що до матчу з «Шахтарем» його команда просто не готувалася: «Вийшли з відпустки тільки 10 серпня. Ми два дні назад ще на піску бігали, а сьогодні граємо з «Шахтарем», - пояснив Костишин. Через єврокубковий плей-оф минулий сезон для клубу з Ковалівки затягнувся, а відпочинок команді, яка завоювала путівку в Лігу Європи, теж був потрібен. Тому в «Колосі» в якійсь мірі вирішили пожертвувати матчем першого туру, щоб якісно підготуватися до всього сезону.

Плідно в «Колосі» використовували і паузу на матчі Ліги націй. У Ковалівці представили новачків, відкрили стадіон, на якому господарі зіграли контрольний матч проти «Динамо». Динамівці грали без ряду збірників, але з відновленими після ушкоджень Миколенком, Буяльським, Вербичем, Русиним, який здолав коронавірус, і навіть Гармашем, який, начебто, в плани Луческу не входить. Словом, склад у «Динамо» був цілком боєздатним, що і показав матч.

Руслан Костишин награвав основний склад, вводячи в нього новобранців. З перших хвилин з новачків вийшли Новак, Кравченко і Селезньов. Євген Новак, правда, багато не зіграв, покинувши поле через ушкодження вже в дебюті матчу. Команда Костишина мінімально поступилася «Динамо», але по грі виглядала цілком гідно. Активним був Селезньов, який, за словами Костишина, хоч і постійно скаржиться на навантаження, всі нормативи виконує.

Селезньов підписав контракт на рік і дуже хоче за цей час побити рекорд Максима Шацьких за голами в чемпіонаті. У екс-форварда «Динамо» і «Арсенала» 124 точних удари у новачка «Колоса» - 111. Якщо Селезньову вдасться забити 13 голів за сезон - це буде дуже серйозне досягнення. Після відходу ісландця Арні Вільхамссона, якому стало сумно на карантині в Україні, і він попросив відпустити його додому, попри діючий контракт, Селезньов, а також орендований у «Динамо» Ісаєнко, судячи з усього, будуть головними опціями в атаці.

Для суперника «Колоса» - ФК «Львів» поєдинок другого туру стане першим в сезоні. Напередодні старту чемпіонату кілька гравців «городян» здали позитивні тести на COVID-19 і матч першого туру проти «Миная» був перенесений. Як проінформував офіційний сайт клубу, гравці, які хворіли, одужали і все рвуться в бій. У міжсезоння «Львів» пристойно оновив склад. Клуб, як і раніше, робить ставку на легіонерів, але від бразильського вектора в клубі, судячи з усього, відмовилися. Так, півзахисник Альваро перейшов в азербайджанську «Кешлю», а найкращий бомбардир минулого сезону Ренан - в португальський «Жил Вісенте».

З тих новачків, хто більш менш відомий, відзначимо голкіпера Ігоря Литовченка, який замінив Богдана Сарнавського, який пішов на підвищення в «Дніпро-1».

Напередодні гри з «Колосом» львів'яни розрядилися емоційно, зігравши всією командою в пейнтбол. «Я буду давати вказівки, кого вбивати», - напучував підопічних Георгій Цецадзе. Після баталій на полі для пейнтболу вижили всі, а ось як буде після битви з «Колосом» - дізнаємося в суботу ввечері.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Волинець, Зозуля, Петров, Максименко, Ємець, Богданов, Гавриш, Кравченко, Оріховський, Смирний, Селезньов.

«Львів»: Литовченко, Романчук, Челіч, Маруан, Борзенко, Махмутович, Рафаель, Айнсалу, Сантос, Богунов, Пахтманн.

12 вересня, субота

«Колос» - «Львів»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
КОЛОС - ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбитр: Ярослав Козик (Мукачево)
Прогноз Sport.ua - 2:0

  • 1.73
  • 3.64
  • 5.1
Сделать ставку
  • 1.69
  • 3.65
  • 5.30
Сделать ставку
  • 1.71
  • 3.65
  • 5.20
Сделать ставку
Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 13

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі