Українська молодіжка в гостях обіграла фінів

Команда Ротаня забила господарям два м'ячі

Збірна України U-21 в гостях здобула перемогу на однолітками з Фінляндії. Результат був зроблений ще до перерви.

Обидва м'ячі нашої команди прийшли з лівого флангу. В середині першої 45-хвилинки зліва в карний майданчик увірвався Луньов, пробив з ходу - голкіпер відбив. Але точно на Коноплю. Той в один дотик відкрив рахунок - 0:1!

Під завісу тайму підопічні Руслана Ротаня подвоїли перевагу. Після шикарної розмашистої атаки Дубінчак зліва прострілив у воротарський, і Сікан, випередивши всіх, без проблем переправив м'яч в сітку - 0:2!

Після перерви господарі відчутно додали, але користі отримати з цього не могли. Навпаки, наші хлопці зобов'язані були доводити рахунок до великого. На жаль, Цитаїшвілі після виходу один на один не зумів переграти голкіпера. А Сікан в такій же ситуації вирішив не зближуватися з воротарем - і не влучив у ворота.

0:2 - наша молодіжка наздогнала фінів в турнірній таблиці, до того ж маючи матч в запасі. Однак результати інших поєдинків в групі - не на нашу користь. Данці в гостях мінімально обіграли Північну Ірландію, а Румунія на виїзді розгромила збірну Мальти. У датчан тепер 19 очок після 7 ігор, у румунів - 16, у фінів - 7, як і у нас (але збірна України провела 6 поєдинків). Знадобиться справжнє диво, щоб молодіжна збірна України змогла зачепитися за 2-е місце, яке за певних умов дає перепустку на Євро-2021. Про перше мріяти вже пізно... Наступний матч команда Ротаня проведе в жовтні на виїзді, суперником стане молодіжна збірна Північної Ірландії.

Молодіжний Євро-2021. Відбірковий раунд. Група 8. 7-й тур.

Фінляндія U-21 - Україна
U-21 - 0:2

Юхим Конопля (22), Данило Сікан (45+2).

Аапо Хальме (24), Лукас Лінгман (35), Робін Тихі (60) - Ілля Забарний (19), Владислав Дубінчак (31), Арсеній Батагов (73), Данило Сікан (90).

Фінляндія U-21: Вільям Яаскелайнен - ​​Аапо Хальміх, Аапо Мяенпяя (Серж Атакан, 46), Яакко Оксанен, Робін Тихі (Нііло Мяенпяя, 67) - Матіас Вайніонпяя, Лукас Лінгман (Юхо Хювяринен, 67), Мікаель Сойсало, Онні Валакарі, Саку Юлятупа (Ясин-Амін Ассенун, 46) - Беньямін Кялльман (Тімо Ставітскі, 70).

Україна U-21: Анатолій Трубін - Ілля Забарний, Владислав Дубінчак (Віктор Корнієнко, 63), Євген Чеберко, Юхим Конопля - Сергій Булеца, Максим Луньов (Георгій Цитаїшвілі, 63), Дмитро Топалов (Олександр Назаренко, 63), Арсеній Батагов ( Максим Чех, 88), Артем Бондаренко - Данило Сікан (Олексій Кащук, 90 + 3).

Стадіон: «Олімпіастадіон» (Гельсінкі, Фінляндія).

Арбітр: Торвальдюр Арнасон (Ісландія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі