Іспанські ЗМІ: «Україна не знала, що на неї чекає»

Sport.ua представляє огляд іспанської преси після поразки України від Іспанії в Лізі націй

У неділю, 6-го вересня, в поєдинку Ліги націй збірна України програла національній команді Іспанії з рахунком 0:4.

«План B Луїса Енріке. 4-3-3 з Ансу Фаті як фальшивою дев'яткою.

Перемога над Україною залишила впевненість в тренері: Де Хеа - воротар, Серхіо Рамос буде грати разом з лівим центральним захисником, і відповідальність за забиті м'ячі буде лежати на всіх.

Серхіо Рамос дуже важливий і на полі, і поза його межами. Луїс Енріке йому довіряє. У якості партнера Рамоса Енріке перевірив Торреса і Гарсію, які грали проти Німеччини і України.

Бускетс необхідний в центрі поля, а поруч з ним потрібен Алькантара. Луїс Енріке дуже поважає Адама Траоре, але він не зміг зіграти через коронавірус», - пише AS.

«Пройшов рік з моменту дебюту Ансу Фаті за збірну Іспанії. Гра Фаті в матчі з Німеччиною, де Рамос «вкрав» його гол, сфоливши в атаці, і його гра проти України отримала похвалу від Луїса Енріке. «Він мене здивував. Він витворяє таке в 17 років», - зазначив Енріке.

Після успішних виступів за збірну завдання Фаті - завоювати довіру Кумана в «Барселоні». В Ансу буде можливість показати себе. Хоча його контракт розрахований всього лише до 2022-го року, у нього є опція продовження ще на два роки. Ймовірно, він продовжить контракт після закінчення сезону.

Але продовження контракту має бути погоджено з Хорхе Мендесом, новим агентом футболіста. Мета Фаті - залишитися в «Барселоні».Його батько вважає, що йому добре в каталонському клубі», - заявляє Marca.

«Ефектний Фаті приводить Іспанію до перемоги над Україною. Видовищна гра 17-річного футболіста «Барселони», який заробив пенальті, реалізований Рамосом, а потім зробив рахунок 3:0, став наймолодшим бомбардиром в історії національної збірної.

В команді з'явився новий лідер і новий кумир. Його звуть Ансу Фаті, і йому всього 17 років. Але цього цілком достатньо, щоб довести, що він - зірка. Він став головним героєм тріумфу Іспанії проти України.

Фаті почав своє шоу вже через дві хвилини після стартового свистка. Ансу заробив пенальті, реалізований Серхіо Рамосом. Хоч Луїс Енріке і змінив половину складу щодо матчу з Німеччиною, Україна не знала, що на неї чекає.

Дебютант Регілон забив гол, як і Фаті. Іспанія робила те, що хотіла. Ансу увійшов в історію національної збірної, ставши наймолодшим бомбардиром у віці 17 років і 311 днів. Він став абсолютним і незаперечним головним героєм.

Другий тайм продовжився за тим же сценарієм, що і перший. Збірна Іспанії контролювала гру. Поєдинок завершився тріумфальною перемогою збірної Іспанії з рахунком 4:0. Але весь світ буде згадувати про Ансу Фаті, який є майбутнім іспанської національної команди», - зазначає Mundo Deportivo.

Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 14:13 5

Олександр пояснив західним ЗМІ, що Василь винен у цьому сам

Коментарі