Редкач повідомив, що Ломаченко штовхнув його в церкві

Василь Ломаченко зустрівся зі своїм кривдником з соцмереж

34-річний український боксер Іван Редкач розповів про те, що він зустрівся в церкві з українським чемпіоном Василем Ломаченком.

Також за словами Редкача, Ломаченко його штовхнув.

«Я завжди писав і говорив, що поважаю Василя Ломаченка як боксера. Але на жаль, сьогодні Василь проявив себе як і недисциплінований, нестриманий і боксер, який себе не поважає. Його поведінка більше схожа на дворову, хоча навіть сам гоп-стоп знає що в церкві розбирання недоречні. Та й які розбірки взагалі можуть бути.

Прийшовши сьогодні з сім'єю до церкви, я зустрів там Василя з його командою. Я з Василем привітався, на що православна і віруюча людина, якою себе позиціонує Василь, зі словами «ти що б*я поплутав», відштовхнув мене двома руками і ще попросив залишитися тут і зараз, і чекати його на розбирання, мовляв, йому є мені що пред'явити. Вася, ти просто Вася! У церкві, в присутності моєї дружини і сина, в присутності інших віруючих ти руками махаєш і емоції свої не контролюєш. Що ж тебе так зачепило?

Ти по яким поняттям взагалі живеш? Точно не за Божими, не за людьскими і не за спортивними. Ти не мене в цьому випадку принизив, а батька свого. Я не думаю що він так тебе виховував і тренує що б ти і в його присутності руками і язиком в церкві махав. Та й поняття сім'ї, а зокрема дружини і дітей, у тебе теж немає. Інакше ти б поважав присутність моєї сім'ї і сім'ї інших, та ще й в Храмі Божому! Якщо ти не вмієш реагувати на критику в соцмережах, видалися і видихни. Мабуть тобі не під силу це.

Схоже на те що, в Україні будь-якої хто не так подивився на Васю або не те сказав, отримує зоряний пендель від Василя особисто. Тому там, як би, культ одного боксера. Мабуть тато Лопеса заліз глибоко до тебе в голову! Гріш ціна твоїй вірі, Вася!

Перед тим як зайти в храм я синові розповідав як себе вести потрібно в храмі і чому, якщо він веде себе погано, то в першу чергу погано будуть думати не про нього, а про нас з мамою. Вася, ти своїм наочним прикладом зламав все що ми вчили по дорозі. Ти знаєш, важко пояснити тепер дитині, чому йому можна тільки пошепки в церкві говорити, а тобі голосно матом і руками махати!», - написав Редкач.

Редкач на слуху більше, ніж Ломаченко і Усик. Що відбувається

Раніше Редкач говорив, що віра Усика і Ломаченка - це дурість, пафос та награність.

Максим Гаптар Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 травня 2024, 00:55 0

Наоя здається непереможним

Коментарі