Іван ЯРЕМЧУК: «Буде складно, але треба відроджувати Динамо»

Легенда киян сподівається, що Мірча Луческу зможе вивести команду на новий рівень

Колишній гравець «Динамо» Іван Яремчук поділився очікуваннями від роботи Мірчі Луческу на чолі київського клубу.

«Якщо Ігор Суркіс бачить у ньому хорошого спеціаліста, який може привести «Динамо» до чемпіонських медалей, то чому ні? Чому б не спробувати? Не дарма його у команду запросили. А щоб він з «Динамо» добивався максимальних успіхів.

Але зараз такий час... Коронавірус, порожні трибуни, немає підтримки вболівальників, 12-го гравця. Коли я грав, у нас 100 тисяч стадіон був, і все забито, все гуде. Виходиш на поле і не знаєш, куди дивитися - все заповнено, весь стадіон заповнений уболівальниками. А зараз грають за пустих трибун. Якось воно... Не той на душі ажіотаж.

Також багато травмованих у нас футболістів. Тому я не знаю, скільки потрібно часу, щоби «розкочегарити», набрати ритм і дати бій «Шахтарю». Адже ви знаєте, що на сьогоднішній день «Шахтар» - команда №1 в Україні. Вони доказали це, вийшли в півфінал Ліги Європи. Правда, трохи там з «Інтером» не склалося.

Буде важко, але треба відроджувати «Динамо». Щоб «Динамо» було таким, як ще коли я грав, наше покоління. Покоління Мунтяна, Колотова, Конькова. 75-й рік, 86-й, 97-й, 98-й, коли Лобановський повернувся. Чекаємо цього моменту, коли він прийде», - сказав Яремчук.

Нагадаємо, що «Динамо» під керівництвом Луческу здолало «Шахтар» (3:1) в матчі за Суперкубок України.

Максим Гаптар Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 00:01 2

Артем Довбик може влітку змінити клуб

Коментарі