Мірча ЛУЧЕСКУ: «Нікому не дозволено очорняти мою пам'ять про Шахтар»

Наставник «Динамо» - про протистояння з «Шахтарем»

Головний тренер «Динамо» Київ Мірча Луческу в інтерв'ю румунським ЗМІ прокоментував перемогу над «Шахтарем» 3:1 в Суперкубку України:

«Шахтар» був фаворитом, це нормально. Київське «Динамо» втратило шість гравців через травми і зараження COVID-19. Я не кажу вже про інвестиції в «Шахтар», куди прийшли талановиті гравці. Все це зменшувало вірогідність нашої перемоги.

Моя присутність в «Динамо» викликала негативну реакцію з боку «Шахтаря», на телебаченні, я вже не кажу про клуб, гравців. Вони зіграли матч «Шахтаря» проти Луческу.

Я покладався на організацію і інтелект. Вони домінували в грі, у них також були кращі моменти, але перемога була на нашому боці. Результат був важливий. Ми готуємося до матчів, випадково не можна виграти.

Суркіс був задоволений. За останні роки вони багато разів програвали «Шахтарю». Київське «Динамо» втратило хороших, зрілих гравців, у яких в останні роки спливали контракти.

Негативна реакція фанатів - це нормально, вони сентиментальні. Ми, тренери, фахівці, ми забуваємо минуле і віддаємо всього себе зараз. Почуття залишаються, але професіоналізм - це інше.

Я ціную і не забуваю період, проведений в «Шахтарі», але минуло чотири роки з тих пір, як я покинув «Шахтар» і мені потрібно було брати участь в змаганнях, в яких я відчуваю себе живим. Почуття до Ахметова не зміняться.

Я зобов'язаний докласти зусиль, щоб підняти рівень київського «Динамо». І моя присутність додала інший хід чемпіонату України. Нікому не дозволено очорняти мою пам'ять про «Шахтар».

Олег Дідух Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 28 травня 2024, 03:37 4

Янник та Анна Калінская – у романтичних відносинах

Коментарі