Баварія вийшла у фінал Ліги чемпіонів, Барселона призначила нового тренера

Головні новини за 19-е серпня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 19-е серпня.

1. Перші французи переможені. «Баварія» вийшла до фіналу Ліги чемпіонів. Підопічні Ханса-Дітера Фліка відправили у ворота «Ліона» три м'ячі.

2. ВІДЕО. Удар в стилі Джекі Чана. Матч в Харкові закінчився бійкою. Поєдинок Кубка Харкова з футзалу був перерваний достроково.

3. ФОТО. Київ - це наше місто. «Динамо» сміливо представить нову форму. З наступного сезону в столиці України буде грати ще і «Шахтар».

4. Булеца, Супряга, Родрігеш і Лєднєв - в заявці Динамо на сезон 2020/2021. Клуб оголосив повну заявку на сезон.

5. «Барселона» назвала гравців, які точно не будуть продані. Президент клубу Жозеп Бартомеу готовий розлучитися з рядом футболістів.

6. Награлися. 10 відомих футболістів, які завершили кар'єру в сезоні, що минає. Кожному з них однозначно буде що згадати, а комусь - навіть і чим похвалитися.

7. Куман і «Барселона»: Гірше точно не буде. Але є нюанси. Оглядач Sport.ua зважує плюси і мінуси нового наставника каталонського гранда.

8. Мета - Ліга Європи. «Минай» підписав найкращого бомбардира Першої ліги. Денис Кожанов підсилив закарпатський клуб.

9. Кваліфікація Ліги чемпіонів. Ребров із «Ференцварошем» вийшов у 2-й раунд. Ще не закінчився попередній сезон єврокубків, як вже стартував наступний.

10. ФОТО. Роналду відпочиває на яхті зі своєю нареченою. Португальський форвард «Ювентуса» набирається сил перед новими матчами.

Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 146

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу