Олександр СОПКО: «Три перші голи — індивідуальні помилки гравців Шахтаря»

Спеціаліст прокоментував огріхи гри донецької команди в матчі з «Інтером» (0:5)

Екс-гравець «Шахтаря» Олександр Сопко поділився думкою про перші три голи «Інтера» у ворота «Шахтаря» в поєдинку півфіналу Ліги Європи (5:0).

«Три перші голи - це чисто індивідуальні помилки гравців. Перший гол - там всі по черзі помилилися: і Пятов, і Матвієнко, який не зміг відібрати м'яч. Ну і Кривцов, який повністю програв позицію Мартінесу. На жаль, чиста помилка захисника, який повинен бачити одним оком м'яч, іншим - суперника, а спинним мозком відчувати, де ворота. Це система координат будь-якого центрального захисника при подачі з флангу, він повинен у цій системі встигати працювати - або встигнути першим до м'яча, або не дати зіграти супернику. Кривцов не зробив ані першого, ані другого.

Другий гол - помилка Матвієнка, який елементарно не зміг вистрибнути і поборотися з Д'Амброзіо, а той, що називається, пішки зійшов, трохи потягнувся, сперся на його плечі і забив гол. Так грати не можна при стандартах.

Ну і третій гол - обрізка Степаненка. На жаль, та помилка, яка властива як Тарасу, так і «Шахтарю» в цілому. Маючи такого опорника, всі бояться, як би він м'яч не втратив. Тарас, в принципі, старається, але всі його паси, як правило, йдуть або Пятову, або поперек», - вважає Сопко.

Михайло Шаповалов Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі