ОФІЦІЙНО. Віктор Скрипник продовжує працювати в Зорі

Команда почала роботу під керівництвом Скрипника

Генеральний директор «Зорі» Станіслав Оганов підтвердив, що тренер Віктор Скрипник продовжує роботу з командою і буде її тренувати в сезоні 2020/21.

Раніше Скрипника пов'язували з «Дніпром-1», але цей клуб продовжив контракт наставника Дмитра Михайленка на 1 рік.

«Команда тренується на базі в районі Великий Луг під керівництвом головного тренера Віктора Скрипника. «Зоря» зібралася другого числа на навчально-тренувальній базі і приступила до тренувань. З сьогоднішнього дня всі тренування проводяться в дворазовому режимі. Хочу спростувати всі чутки щодо зміни тренерського штабу. Головним тренером команди був і є Віктор Анатолійович Скрипник. Помічники його теж працюють на своїх же місцях, як і раніше. Багато було різних чуток, але вони так і залишилися чутками».

«Можу офіційно заявити, якщо до нашого чинного футболіста або тренера, який офіційно перебуває у нас на контракті з'являється інтерес з боку іншого клубу, то нам завчасно повинен прийти офіційний лист з пропозицією від цього клубу. Після цього починаються переговори. Такі переговори були проведені нами, наприклад, з Євгеном Чеберком і Богданом Михайличенком. Все проходило по офіційно узгодженій процедури».

«Офіційного листа від «Дніпра-1» по переходу Віктора Скрипника не надходило. Все інше - чутки. Офіційно скажу, що ФК «Зоря» Луганськ не підписував ніякого контракту з Олександром Бабичем і іншими тренерами. Це теж лише чутки. На завершення скажу, що у Віктора Скрипника діючий контракт з «Зорею» до червня 2022 року, тобто, ще два роки», - заявив Оганов.

Читайте також: Геллер, Бабич, Шаблій: троє в човні, не рахуючи Скрипника?

Іван Зінченко Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:44 4

Український боксер став перший абсолютним чемпіоном хевівейту з часів Льюїса

Коментарі