Клуб – це живий організм. Продати Циганкова для перспективи Цітаішвілі?

Кевлич вважає, що Луческу не повинен через образу таранити колишнє судно

Футбольний експерт Всеволод Кевлич оцінив шанси головного тренера київського «Динамо» Мірчі Луческу посилити гру команди:

«Призначення Мірчі Луческу головним тренером київського «Динамо» оцінюю позитивно. Потрібно поважати його кваліфікацію. Для Луческу робота в «Динамо» - це той кисень, якого йому бракувало після відходу зі збірної Туреччини. Тренер з амбіціями повинен мати роботу. Варто погодитися з президентом «Динамо» Ігорем Суркісом в тому, що гравці будуть працювати з хорошим наставником.

Дуже подобається, що Луческу починає проводити природну ротацію в «Динамо». Розмови про те, що Віктора Циганкова можна продати для перспективи Георгія Цітаішвілі - правильний хід думок. Не можна закривати можливості для молодих футболістів, потрібно шукати можливості для їх прогресу.

«Динамо» має бути зацікавлене в розвитку гравців. Свого часу пішов Євген Хачеріді. Хіба стало гірше? Отримав свій шанс Микита Бурда. Травма Бурди дала можливість проявити себе Денису Попову. Клуб - це живий організм, який повинен жити природним шляхом. Хтось йде на підвищення, черговий футболіст стає на його місце.

Я не хочу думати щодо протистояння «Шахтаря» і Луческу. Людина не повинна через образу йти на інший корабель і таранити своє колишнє судно.

У «Динамо» зібрані досить кваліфіковані гравці. Для них повинна бути мотивація руху вперед. Бо складається враження, що перехід в першу команду і підписання контракту ставало головною метою кар'єри. Це штопорило подальший розвиток.

Перебування Луческу в Києві буде залежати від того, чи буде щось змінюватися в грі команди. Був Олександр Хацкевич, потім його замінив Олексій Михайличенко - і нічого.

Я не хочу думати щодо протистояння «Шахтаря» і Луческу. Людина не повинна через образу йти на інший корабель і таранити своє колишнє судно. Все повинно мати добрі наміри. Мені хочеться вірити: прихід Луческу в «Динамо» - це тому, що йому цікаво працювати в футболі».

Микола Степанюк Джерело: Газета по-українськи
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:22 6

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі