ОФІЦІЙНО. Касільяс оголосив про завершення кар'єри

39-річний іспанський воротар в минулому році переніс інфаркт

Екс-воротар мадридського «Реала» і збірної Іспанії Ікер Касільяс, який останнім часом захищав кольори «Порту», ​​оголосив про завершення кар'єри.

«Важливим є шлях, яким ви йдете, і люди, які супроводжують вас, а не пункт призначення, до якого він вас приведе. Тому що він з виконаною роботою і вкладеними зусиллями завжди один. Думаю, що можу без вагань сказати, що це був шлях і пункт призначення мрії», - написав Касільяс в своєму Twitter.

Нагадаємо, 1 травня 2019 року Касільяс переніс серцевий напад на тренуванні. З того моменту Ікер не повертався на футбольне поле, але числився в складі «Порту», ​​де також з липня 2019 року працює в тренерському штабі.

Касільяс - чемпіон світу і дворазовий чемпіон Європи у складі збірної Іспанії. На клубному рівні 5 разів вигравав чемпіонат Іспанії в складі «Реала», двічі Кубок країни і чотири рази - Суперкубок, а також три рази тріумфував в Лізі чемпіонів.

У «Порту» Касільяс перейшов з мадридського «Реала» в 2015 році на правах вільного агента. У складі «драконів» став дворазовим чемпіоном Португалії, володарем Кубка і Суперкубка країни.

Денис Шаховець Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі