Луческу схвалить. Гранд Європи розпочав переговори з Динамо щодо Миколенка

За словами Циганика, і хавбек Циганков може отримати серйозну пропозицію

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик LIVE розповів про можливий трансфер захисника «Динамо» Віталія Миколенка:

Поки що до безпосередньо самое події дуже далеко, але я вам хочу сказати, що один із грандів європейського футболу уже розпочав консультації з київським «Динамо». Предмет розмови - придбання лівого захисника команди Віталія Миколенка. І ці консультації вже на серйозному рівні. Чи станеться, чи не станеться, в пріоритеті Миколенко чи не в пріоритеті у цього клубу, я вам зараз сказати не можу.

Але вже пройшов перший контакт. І зараз говорити, що Миколенко дограє ці півроку чи сезон у складі київського «Динамо», я вам точно сказати не можу. До жовтня може статися все що хочеш. Упродовж двох місяців можуть відбутися будь-які зміни. І Циганков так само може отримати достатньо серйозну пропозицію і переїхати.

Луческу завжди (і в «Шахтарі») наполягав на тому, якщо є серйозна пропозиція - то, безперечно, футболіста треба відпускати. Для того, щоб у нього була мотивація. Луческу підтримає і схвалить трансфер футболіста, на якого прийде серйозна пропозиція, від якої, як колись говорив президент «Шахтаря», не витримують нерви».

Раніше повідомлялося, що італійський «Мілан», як і раніше, цікавиться Віталієм Миколенко.

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 01:40 1

Реал Мадрид вибив мюнхенців у півфіналі Ліги чемпіонів 2023/24

Коментарі