БИШОВЕЦЬ: «Одна справа працювати з Ахметовим, а інша – з Ігорем Суркісом»

Спеціаліст – про новий виклик для Мірчі Луческу

Екс-футболіст «Динамо» Анатолій Бишовець прокоментував призначення колишнього наставника донецького «Шахтаря» Мірчі Луческу на пост головного тренера київського клубу.

«Звичайно, я здивувався призначенню Мірчі Луческу в київське «Динамо». Мені здається, для подиву є багато підстав і факторів, які носять суперечливий характер. Тренер - це бачення, образ, кредо. Те, як Луческу бачить футбол, де працював і з огляду на його вік, а також менталітет київського «Динамо», це призначення входить в протиріччя. При цьому для Михайличенка було виділено мало часу, але і завдання у нього було складне. Луческу в усьому відрізняється від тренерів, які очолювали «Динамо», той напрямок і бачення гри, яке є у Луческу, є далеким від того, що притаманне київському «Динамо».

Чи вийде у Луческу? Не думаю. Я вважаю, що дуже багато залежить від того, наскільки вийде створити відносини між керівниками клубу та головним тренером, це одна з головних умов. Повинні бути єдність, сприйняття, розвиток і можливості. Це, мені здається, буде головним фактором, тому що одна справа працювати з Ахметовим, а інша - з Ігорем Суркісом. Це дві різні людини, і їхнє бачення теж різне, багато протиріч. Наскільки вдасться згладити і перетворити цей мінус на плюс... Що ж, я тільки можу побажати успіхів київському «Динамо». За кого буду вболівати? Все-таки, я думаю, що, об'єктивно, - за «Шахтар», - сказав Бишовець.

Відзначимо, що Бишовець був головним тренером «Шахтаря» в 1999 році.

Денис Шаховець Джерело: Sport24.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 10:44 8

Колишній головний тренер «Динамо» поділився видами на майбутнє

Коментарі