Йожеф САБО: «Алієв та Мілевський пили. Сильно»

Екс-наставник київського «Динамо» розповів про звички українських футболістів

Колишній головний тренер київського «Динамо» Йожеф Сабо розповів про своє ставлення до відомих українських футболістів Олександра Алієва та Артема Мілевського.

«Я ненавидів Алієва? Ні, так неправильно говорити. Тут немає такого слова. А невзлюбив я його, тому що він неправильно поводив себе і веде, до речі. Алієв і Мілевський це були, звичайно, таланти. Обидва грали в своєрідний футбол: у першого - удар божевільної сили, у другого - техніка.

Але, знову-таки, пили. Сильно. Я двічі брав їх на збори. І двічі їх відправляв. А останній раз, вибачте будь ласка, вони повинні були їхати в молодіжну збірну прямо зі зборів. Ми їм на ранок викликали таксі в аеропорт.

Я, як завжди, об 11 годині вечора проходжу всіх, приходжу до кімнати, дивлюся - лягають спати. Вранці встаємо, поснідали, дивимося - а їх обох немає. В чому справа? Посилаю адміністратора в номер. Через деякий час він повертається і каже: «Вони нікуди не полетять, вони «готові». Як? Я ж увечері перевіряв! Вони за ніч все випили. Загалом, їх розбудили, помили і посадили на інший літак до Києва. А там, я знаю, що їх відправили зі зборів «молодіжки».

Так не можна жити у великому професійному футболі», - сказав Сабо в ефірі програми «Гордон».

Сабо очолював «Динамо» в 1994-му році, з 1995-го по 1997-й роки, з 2004-го по 2005-й роки і в 2007-му році.

Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:45 4

Український боксер переміг британця та став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті

Коментарі