Мирон МАРКЕВИЧ: «Якщо Скрипник хоче згоріти - нехай йде в Динамо»

Відомий тренер - про майбутнє Віктора Скрипника

Сьогодні «Динамо» Київ звільнило з посади головного тренера Олексія Михайличенка. Головним претендентом на те, щоб замінити Михайличенко, вважається наставник «Зорі» Віктор Скрипник.

Однак екс-тренер «Дніпра» і «Металіста» Мирон Маркевич вважає, що Скрипнику не варто йти в «Динамо»:

«Яка різниця, який тренер? Там немає команди, слабке керівництво і президент. Причому тут тренери? Головне - немає команди. Мінятимуть тренерів - далі що? Яка різниця, хто буде тренувати?

В «Динамо» потрібно все докорінно змінювати. Не може такого бути, що двадцять років у всьому винні всі, крім президента клубу. Він явно не тягне.

Там повний бардак. Був винен Хацкевич, тепер Михайличенко. У «Динамо» зараз нікому грати, крім 3-4 гравців. Хто бере тих футболістів? Хто приймав Соля і інших гравців, які явно не рівня «Динамо»? Це найслабша команда в історії «Динамо». Хто її сформував?

Припустимо, прийде Віктор Скрипник, він хороший тренер, довів це роботою з «Зорею». Якщо Скрипнику дадуть підписати хоча б сім-вісім гравців хорошого рівня, а не щось таке, що не так лежить або бігає по Європі і шукає, де б ще заробити, він щось зробить в «Динамо».

Якщо ж такого підсилення не буде, і він хоче згоріти - нехай йде, немає питань. На трьох-чотирьох футболістах вся команда не може виїхати, а президент клубу цього не розуміє, він не футбольна людина».

Олег Дідух Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 07:27 0

Українець хоче перемогти шість раз у Лізі чемпіонів

Коментарі