Карпати можуть зникнути, Олімпік залишиться в Києві, грекам потрібен Різник

Головні новини за 18-е липня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за суботу, 18-е липня.

1. Карпати: або в Першій лізі, або ніде. Олег Смалійчук не має наміру самостійно погашати п'ятимільйонний борг клубу.

2. Переїзд в Одесу скасовується. Олімпік продовжить базуватися в Києві. Донецькому клубу не вдалося придбати стадіон «Чорноморець».

3. Світоліна розгромно програла Севастовій на виставковому турнірі в Берліні. Українка не зуміла повноцінно налаштуватися на матч.

4. Грецький клуб зробив пропозицію по воротарю Ворскли Різнику. Молодий український воротар може продовжити кар'єру в Греції.

5. Від Роджерса до Боаша. За яких тренерів у футболі платили найбільше. Суми сміховинні, порівняно з футболістами, але все ж...

6. ВІДЕО. Інгулець доводить, що пенальті у ворота Прикарпаття був справедливий. На 90+3 хвилині спірний 11-метровий був призначений за фол Бочкура на Січінаві.

7. Лопес підтвердив дату бою з Ломаченком. Боксери наблизилися до проведення очного поєдинку.

8. ВІДЕО. Творчий підхід. Неймар і Мауро Ікарді оригінально розіграли пенальті. Гравці «ПСЖ» забили 7 голів в товариському матчі проти «Васланд-Беверен».

9. У топ-10 за зарплатою в МЮ. Екс-хав Шахтаря непогано влаштувався в Англії. Фред отримує 120 тисяч фунтів на тиждень, але подейкують, що хоче більше...

10. Помер чотириразовий чемпіон України, екс-гравець Азовмашу Андрій Ботічев. Відомому українському баскетболістові було 45 років.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 02 травня 2024, 22:56 0

Львівська команда поступилася Ярославу і посідає останнє 10-те місце

Коментарі