Топ-перфоманс Маліновського: чудо-гол і 2 асисти в матчі з Брешією

Український легіонер «Аталанти» запалює в елітному італійському дивізіоні

Український півзахисник «Аталанти» Руслан Маліновський знову стає однією з головних зірок зустрічі за участю бергамасків.

У першому таймі матчу 33-го туру Серії А проти «Брешії» (6:2) Руслан вже на другій хвилині асистував Маріо Пашалічу, а на 28-й - диким ударом з-за меж штрафного вразив нижній кут воріт Лоренцо Андреначчі. У другій половині зустрічі він ще раз допоміг відзначитися хорвату.

На рахунку Руслана вже 7 голів у поточному сезоні Серії А, а також п'ять асистів. І це при тому, що він всього десять разів виходив у стартовому складі своєї команди. Ще 19 - на заміну.

У минулому турі Маліновський з'явився на полі в середині другого тайму і ледь не приніс «Аталанті» перемогу над лідером чемпіонату «Ювентусом». На жаль, туринці змогли відігратися завдяки пенальті на останніх хвилинах.

У турнірній таблиці у бергамасків також все добре, команда продовжує битися за друге місце, але за скудетто з «Ювентусом» поборотися навряд чи вдасться. Але, для порівняння, команда Гасперіні в цьому сезоні забила 93 голи, а потенційний чемпіон - лише 67. Тільки вдумайтеся в одну цифру: «Аталанта» забивала мінімум 4 голи у восьми поєдинках поточного розіграшу Серії А, а ще грати 5 матчів.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі