ФОТО. Як Жерсон побив Кулушича. Через бійку Родрігеша повернуть до Києва

Президент «Анакарагюджю» Фатіх Мерт вирішив розірвати контракт з гравцем

Нападник з Люксембургу Жерсон Родрігеш, який напав і вдарив капітана команди Анте Кулушича в турецькому «Анкарагюджю», буде назовсім виключений з команди і повернутий до Києва.

Президент «Анакарагюджю» Фатіх Мерт вирішив, що клуб в односторонньому порядку розірве контракт з футболістом, орендованим у київського «Динамо» у січні до кінця поточного сезону.

У турецькій пресі повідомляється, що Родрігеш після сніданку вийшов окремо від команди. На правах капітана Кулушич зробив йому зауваження. Жерсон вилаявся та з кулаками атакував товариша по команді.

Раніше стало відомо, що форвард Жерсон Родрігес був виключений зі складу команди на матч проти «Галатасарая» (1:0) в 32-му турі Суперліги через бійку, яку він після командного сніданку провів з Анте Кулушичем.

Нещодавно Жерсон Родрігеш став власником Lamborghini Aventador SVJ та похвалився дорогим автомобілем. Форвард нині зустрічається з українською тенісисткою Ольгою Янчук.

Восени 2019 роки після конфлікту з головним тренером Олексієм Михайличенком перестав потрапляти до складу киян і взимку був відправлений у піврічну оренду в Туреччину, де провів 11 матчів і забив 6 голів за клуб «Анкарагюджю». Президент «Динамо» Ігор Суркіс натякнув, що Жерсон дружить з алкоголем.

ФОТО: Анте Кулушич після бійки з Жерсоном Родрігешом.

Микола Степанюк Джерело: Fanatik
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:44 0

Каталонському клубу підкорилось історичне досягнення

Коментарі