Камару Усман — Хорхе Масвідаль. Прогноз і анонс на бій

Головний бій турніру UFC 251

Після декількох місяців галасу UFC, нарешті, вперше відправляється на «Бійцівський острів», щоб цими вихідними провести там свій івент. Острів Яс, що в Абу-Дабі (ОАЕ), прийме чотири поспіль турніри UFC. Перший з них, UFC 251, відбудеться найближчої неділі вночі/вранці, а кард порадує фанатів трьома титульними поєдинками.

Володар титулу в напівсередній вазі Усман битиметься із заслуженим претендентом Масвідалем, хоча ще минулого тижня суперником чемпіона значився Гілберт Бернс, але він показав позитивний результат на COVID-19 і вибув.

Усман - грізний чемпіон, який по праву носить свій пояс. Він заволодів титулом в березні 2019 року, односторонньо перемігши Тайрона Вудлі, а в грудні захистив пояс. Для цього «Нігерійському кошмару» довелося зіткнутися в приголомшливій битві з Колбі Ковінгтоном, який був зупинений технічним нокаутом на останній хвилині п'ятого раунду.

Масвідаль реанімував свою кар'єру минулого року. Після двох поразок поспіль у 2017 році він просидів без діла весь 2018-й, щоб у 2019-му нокаутувати в Лондоні англійця Даррена Тілла, встановити рекорд UFC, «відправивши спати» Бена Аскрена за 5 секунд, і фінішувати розсіченнями Нейта Діаса в бою за символічний титул BMF.

Прогноз на бій

Масвідаль - можливо, найкращий боксер в UFC. У нього чудовий джеб, який він використовує для підготовки своїх акцентованих ударів, працюючи як по голові, так і по тулубу. І ще у нього дуже міцне підборіддя.


twitter.com/ufc/. Камару Усман

Усман - зовсім інший звір. Він борець загальноамериканського рівня з неймовірним атлетизмом і витривалістю. Мабуть, зараз немає нікого в ММА з таким поєднанням потужності і кардіо, як у нього. Можна опиратися іншим борцям, але не Усману. Навіть такий потужний борець, як Вудлі, нічого не зумів протиставити йому. «Нігерійський кошмар» непогано проявив себе, як ударник, у бою з Ковінгтоном, однак Колбі має схожий рівень боротьби, тому чемпіону довелося битися з ним в стійці. Проти Масвідаля загроза тейкдауну буде більш значущим фактором.

Якщо Масвідаль не зможе перемогти Усмана на самому початку сутички, то йому вкрай складно буде заволодіти титулом. Усман може легко перебороти його і вимотати, щоб потім в кінцівці перемогти сабмішном або ТКО. Але припустимо, що Масвідаль дотягне до кінця.

Перемога Усмана за очками

Основний кард

Камару Усман - Хорхе Масвідаль

Александр Волкановськи - Макс Холловей

Пьотр Ян - Жозе Алду

Джессіка Андраде - Роуз Намаюнас

Аманда Рібас - Пейдж Ванзант

Попередній кард

Волкан Оздемир - Іржи Прохазка

Елізеу Залескі дос Сантос - Муслім Саліхов

Макван Амірхані - Денні Генрі

Леонарду Сантус - Роман Богатов

Ранній попередній кард

Марчин Тибура - Максим Гришин

Рауліан Пайва - Жалгас Жумагулов

Кароль Роза - Ванесса Мело

Мартін Дей - Дейві Грант

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:42 7

Лунін пропустив у матчі два голи

Коментарі