Ігор ЦИГАНИК: «Метал може грати у Другій лізі. Цікавий проект»

Але клубу ще потрібно пройти ліцензування

Днями з'явилася інформація про клуб «Метал», який буде базуватися в Харкові і має намір у наступному сезоні почати виступи у Другій лізі.

Журналіст Ігор Циганик поділився інформацією про проект.

«Головним тренером «Метала» буде Олександр Кучер. Ця команда планує з нового сезону виступати у Другій лізі. Звичайно, якщо пройде ліцензування. Якщо їм дозволять грати у Другій лізі, то вони гратимуть там. Якщо ні, то доведеться грати на тому рівні, який їм запропонують».

«Це дуже амбітний клуб. Крім того, що там буде професійна команда, буде і дитячо-юнацька академія. У Харкові створюють дуже цікавий проєкт. Безперечно, всіх цікавить, чи має стосунок до «Метала» Олександр Ярославський. Я поки що не маю такого підтвердження. Я знаю, що Ярославський ніколи не залишає футбол і він перебуває в курсі всіх подій, що відбуваються у Харкові. Зараз офіційно власником клубу є колишній спортивний директор Металіста Євген Красніков».

«Я сподіваюся, що цей клуб почне дуже швидко зростати і створить конкуренцію не лише «Металісту-1925», а й грандам українського футболу», - сказав Циганик.

Іван Зінченко Джерело: FootballHub
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:22 10

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі