Жуніор МОРАЕС: Перехід у Шахтар? Суркіс почав неадекватно зі мною говорити

Форвард збірної України - про скандальний перехід з «Динамо» в «Шахтар»

Жуніор Мораес розповів подробиці свого скандального переходу з «Динамо» в «Шахтар» у 2018 році:

«Насправді, я давно хотів висловитися з цього приводу, але мовчав, тому що розумів, які можуть бути наслідки. Період в «Динамо» був відмінним для мене, і я пишаюся тим, що грав за цей клуб. Але у нас були розбіжності з президентом.

Те, як обговорювалося продовження мого контракту, було нешанобливо і некоректно. Після цього я прийняв рішення, що не буду продовжувати контракт з «Динамо» і почав шукати для себе якийсь новий виклик.

І тут з'явився інтерес «Шахтаря». Було дуже складно прийняти це рішення. Все-таки перейти в стан головного суперника... Але моя сім'я вже дуже добре адаптувалася в Україні, і я звик до УПЛ. «Шахтар» для моїх цілей був ідеальним клубом, щоб зробити крок вперед і розвиватися.

Сьогодні я можу сказати, що це був правильний вибір, і я щасливий. Радий, що зміг пограти в обох українських грандах. Це привілей не для всіх.

За останні місяці мого контракту з «Динамо» я провів в кабінеті Суркіса більше часу, ніж за всі попередні 2,5 роки. Коли ми почали переговори, він через адвоката передав пропозицію на певну суму і все. Я цю пропозицію не прийняв.

Коли з'явилися новини, що «Шахтар» мною цікавиться, і що я підписав контракт, Суркіс почав абсолютно неадекватно зі мною говорити. Він більше переймався тим, щоб я не переходив у «Шахтар», ніж за те, щоб я залишився в «Динамо».

Коли я прийшов в його кабінет, я сказав, що я ще нічого не підписав з «Шахтарем». Але я не казав, що не буду нічого підписувати. І на той момент я дійсно ще не підписав контракт із «Шахтарем».

Раніше Мораес розповів, чому перейшов у «Динамо» в 2015 році.

Олег Дідух Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 01:30 0

Орли поступилися команді «Фамалікау», обидва голи були забиті після 70-ї хв.

Коментарі