В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Динамо – банда розгодованих мажорів»

Експерт – про гравців київського клубу

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло розкритикував футболістів київського «Динамо» напередодні матчу 29-го туру УПЛ проти «Шахтаря».

- 7 поразок і 55 очок за сезон - це не рівень «Динамо». Футболісти самі себе заганяють під критику вболівальників і журналістів, а потім ходять і ображаються, що на них усі «наїжджають». А «наїзди» заслужені!

- Хто найбільше заслужив на критику?
- Не хочу називати конкретних імен, але всі футболісти «Динамо» повинні задуматися над своєю грою. Мені, на жаль, здається (дуже хочу помилятися), що «Динамо» - це банда розгодованих мажорів. Хі-хі-ха-ха, татуювання, дівчата… Таке враження, що вони лише роблять вигляд, що в них є амбіції. Проте я їм не вірю. Повторюся, дуже хочу помилятися, але виглядає, що київські футболісти весело лежать у теплій ванні. Хоча на публіці показують, що все навпаки. Втім, у мене закрадаються сумніви. Це суто моя суб'єктивна думка. Можливо, я ображений на гравців… Якщо футболісти доведуть зворотнє та дадуть результат, я заберу свої слова назад.

Центральний матч 29 туру УПЛ «Динамо» - «Шахтар» відбудеться 4 липня на київському НСК «Олімпійський» і розпочнеться о 19:30.

Денис Шаховець Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:22 3

В Іспанії повідомляють, що саме Андрій вийде у старті на матч-відповідь проти мюнхенців

Коментарі