У Динамо проблеми перед Шахтарем: Попов не зіграє, Миколенко під питанням

Про проблеми розповів Вадим Євтушенко

4-го липня «Динамо» в рамках УПЛ зіграє проти «Шахтаря», а Вадим Євтушенко, асистент головного тренера киян Олексія Михайличенка, розповів про кадрові проблеми перед грою.

- Як команда відновилася після матчу в Чернігові в психологічному плані?

- Зрозуміло, що цей матч став для нас великим розчаруванням. Поразка в будь-якій грі - дуже неприємна, а в даній ситуації, коли ми боремося за друге місце, - неприємна подвійно. Такий результат нас дуже розчарував. Потрібно дивитися далі, попереду у нас складний ігровий тиждень, маса вирішальних матчів. Тому ми, звичайно, намагаємося підійти до них у нормальному психологічному стані. На жаль, травми і відсторонення гравців вносять свої корективи в підготовку команди.

- Зокрема, перебір карток у Шабанова. Які варіації лінії захисту ви розглядаєте?

- У нас немає великого вибору. Буде ще завтрашне тренування, за підсумками якого головний тренер прийме рішення. Зараз ми переглядаємо різні альтернативи. Повторюся, що ми сильно постраждали в захисній лінії - три основні захисники не зможуть взяти участь в матчі з «Шахтарем». Миколенко, швидше за все, в тому числі. Попов стовідсотково не буде грати в цьому матчі. Що стосується інших - подивимося. Відлік часу йде на години, подивимося, чи вдасться нам взяти ще когось перед грою з «Шахтарем».

- «Динамо» має супермотівацію утримати другу позицію в турнірній таблиці, адже конкуренція загострилася. Мотивацію в дербі має і «Шахтар»...

- Крім мотивації боротьби за друге місце, це ще й зустріч з принциповим суперником. Такі ігри, незалежно від того, на яких місцях команди знаходяться, мають зовсім іншу напругу і нерв гри. Думаю, всі хлопці розуміють значимість цього матчу і підійдуть до нього у всеозброєнні.

Раніше повідомлялося, що відновився захисник Микита Бурда.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 08 травня 2024, 22:59 0

Кількість постраждалих від атаки рашистів зросла до 7 осіб

Коментарі