Шахтар – Олександрія – 3:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 27-го туру Української Прем'єр-ліги

У суботу, 20-го червня, відбудеться поєдинок двадцять сьомого туру, в якому зустрінуться донецький «Шахтар» і «Олександрія». Матч пройде в Києві на НСК «Олімпійський», початок - о 19:30.

Уже після суботнього поєдинку «Шахтар» може достроково оформити чемпіонський титул. Для цього «гірникам» необхідно здобути перемогу. Після виходу з карантину команда Луїша Каштру здобула три перемоги, здолавши «Динамо», «Десну» і «Колос». Олександрійці підійшли до зустрічі з донецьким клубом в пригніченому настрої, адже вони в двох попередніх турах зазнали розгромних поразок з однаковим рахунком 1:5. У поточному сезоні в Олександрії «Шахтар» обіграв господарів поля з рахунком 3:1, а в Харкові команди зіграли в безгольову нічию. Відзначимо, що «жовто-чорні» раніше тільки один раз обігравали «гірників» (2:1). Сталося це в листопаді 2017-го року: два голи в ворота донецького клубу забив Артем Полярус, а «Шахтар» відповів результативним ударом Бернарда.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Шахтар» - «Олександрія». За подіями зустрічі можна спостерігати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 07:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі