МЕТРЕВЕЛІ: «Особисто готовий інвестувати в Першу лігу невеликі гроші»

Кандидат в президенти УПЛ не хоче залишатися в стороні від проблем команд ПФЛ

Експерт програми «Великий футбол» і кандидат в президенти УПЛ Михайло Метревелі заявив, що готовий підтримати клуби, які не можуть дограти сезон у Першій лізі.

Нагадаємо, минулого тижня на позачерговій конференції ПФЛ клуби Першої ліги прийняли рішення дограти чемпіонат України у другому дивізіоні. За дану постанову проголосували 11 з 16 команд-учасниць.

«Розумію, що ті клуби, які проголосували проти, дійсно, більше за всіх потребують коштів, у них складна економічна ситуація. Але, коли пропонують допомогу колеги президенти клубів, якось незручно брати ці гроші. Ми можемо також взяти участь в цій ситуації. Я особисто готовий невеликі свої гроші інвестувати.

При цьому закликаю менеджерів: хто готовий більше 10 тисяч гривень пожертвувати клубам, я готовий особисто про них сказати на своїй сторінці в Facebook. У мене є певні доходи, з яких я плачу податки, я можу платити податки та допомагати. Якщо менеджери інших клубів приєднаються до цієї акції, то ми готові це робити», - сказав Метревелі.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 07:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок