Прометей в цьому році буде грати в єврокубках

Клуб із Кам'янського має амбітні плани

Президент «Прометея» Володимир Дубинський повідомив, що в наступному сезоні клуб планує виступити в єврокубках. Нагадаємо, що в минулому сезоні команда з Кам'янського завоювала бронзу Суперліги.

««Прометей» в цьому році буде представлений волейбольною і баскетбольною командами в єврокубках, і ми зараз знаходимося в очікуванні календаря єврокубків. Я розумію, що зараз у керівників нашої Федерації просто розрив мозку, ми передали свої побажання, і я вважаю, що ідеальним варіантом було б почати чемпіонат в середині вересня. Ми плануємо всi команди збирати з 15 липня по 1 серпня. Це і проходження медогляду, і початок тренувального процесу. Ми думали, що не буде виїзних зборів, але не виключено, що все це божевілля закінчиться 1 липня-1 серпня, і у нас будуть збори за кордоном.

Будемо фінансувати, будемо намагатися зробити все, щоб нашим глядачам не було соромно дивитися на нас, коли ми вийдемо на майданчик. Повірте, в цьому році буде не менш гідна команда. З'являться нові гучні імена, нові гучні історії. Ми дуже сильно цього прагнемо!», - сказав Дубинський.

Раніше «Прометей» підписав трьох українських гравців, а команду очолив Віталій Черній.

Максим Гаптар Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:44 1

Тайсон зазнав першої поразки у професійній кар'єрі

Коментарі