Лайно не тоне, але ми його витягнемо. Мочанов різко висловився про Срну

Український автогонщик розповів, як ставиться до капітана «Шахтаря»

Український автогонщик Олексій Мочанов розповів про те, як ставиться до «Шахтаря» та його колишнього капітана Даріо Срни:

«Моя реакція на пісню Срни в літаку, коли він образив «Динамо»? [коли заспівав: «Динамо», «Динамо», на**й ти нам треба?»] А на**й нам цей Срна треба? Я розумію, що всі вони в роздягальні чи літаку можуть співати що завгодно, але я розумію, що такі відео випадково в публічний доступ не потрапляють.

Я не образився на Срну, ставлюся до нього так само. Упевнений, що кожен гравець «Динамо» так відноситься до Срни і «Шахтаря», але має бути якась повага. Це не вороги. Якщо буде тонути будь-який гравець «Шахтаря», навіть Срна, хоча лайно не тоне - витягнемо, врятуємо, але потім хрестити дітей разом точно не будемо.

Кого більше не люблю, як фанат «Динамо» - «Спартак» чи «Шахтар»? Коли був Радянський Союз - «Спартак», а у незалежній Україні - вже «Шахтар». Вони не вороги, а суперники. З Андрієм Пятовим я дружу, з Толіком Тимощуком у нас давно теплі відносини.

Коли гравці «Шахтаря» приїжджають до збірної, то по мені навіть Ярік Ракицький, Степаненко і Кучер нехай вже будуть, якщо вони приносять користь. Раніше ж були історії. Коли Кучер хапався за спину, а його не чіпав ніхто - мужики себе так не поводять».

Також Мочанов розповів цікаву історію, яка трапилася з Андрієм Шевченком після перемоги України над Англією в 2009 році.

Микола Степанюк Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 123

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу

Коментарі