Здійснилося! Джошуа і Ф'юрі домовилися провести два бої

Відомий промоутер Едді Хірн прогнозує, що перша зустріч відбудеться влітку 2021 року

Керівник Matchroom Boxing Едді Хірн повідомив, що його клієнт, чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), досяг домовленості щодо двох боїв проти володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі (30- 0-1, 21 KO).

За словами промоутера, переговори про уніфікацію титулів вже в процесі, на даний момент опрацьовуються початкові умови для майбутніх поєдинків.

«Ми досягли великих успіхів в переговорах, але нам ще багато чого доведеться вирішити. Зараз ми аналізуємо можливі місця і дати проведення.

Також не потрібно забувати, що у нас є обов'язковий претендент, Ділліан Вайт, з яким потрібно провести захист до бою з Ф'юрі.

На даний момент можна стверджувати, що Джошуа і Ф'юрі попередньо погодилися з фінансовими умовами. Це головна позитивна новина.

Що стосується термінів, то перший поєдинок може відбутися наступного літа. Це буде 2021 рік.

Поки ми не підписали контракти, тому що ще є над чим працювати. Найважча частина будь-якої угоди - це фінансовий елемент», - сказав Хірн.

Нагадаємо, до можливої ​​уніфікації титулів на Джошуа ще чекає зустріч з Кубратом Пулєвим і переможцем бою Олександр Усик - Дерек Чісора. Ф'юрі очікує третього бою з Деонтеєм Вайлдером.

Читайте також: Тайсон Ф'ЮРІ: «Я найвеличніший боєць, який коли-небудь існував»

Володимир Клепач Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 17:10 3

Боксер рішуче налаштований на бій з українцем

Коментарі