Що йому, лящів надавати? Бєсєдін розповів, що залишилася образа на Миронова

Форвард «Динамо» згадав про ситуацію, яка призвела до його дискваліфікації

Форвард київського «Динамо» Артем Бєсєдін, дискваліфікований на рік, згадав про ситуацію, яка призвела до його відсторонення від футболу:

«Ми виїжджали на гру. Нас ще й обікрали в готелі, у лікаря Миронова теж щось вкрали, ще у запасного воротаря вкрали курточку з паспортом і документами.

Я сів в автобус, і у мене заболіла голова. Я кажу: док, дайте мені таблетку. Він мені дав таблетку від голови, але переплутав і дав свою від голови. Вони там схожі. А йому цю таблетку, мабуть, прописав якийсь доктор після операції на спині.

Він, мабуть, перенервував на фоні того, що у нього вкрали пачку документів, пенсійне і все підряд. На цьому грунті він думав не про те, що треба. Вважаю, що таких людей, які вже немолоді і не повністю здорові (щось болить там у нього), їх просто не можна підпускати до команди, до спортсменів. Вони просто вороги, насправді, для футболістів.

Стався фатальний збіг обставин, які призвели до цього. Ну, Бог з ним, час минув, коли я злився, ображався, десь емоції свої виплескував. Багато переосмислив, взяв себе в руки. Я щодня працюю.

Чи є образа на лікаря? Я, м'яко кажучи, сказав, щоб я його більше не бачив у своєму житті, щоб він мені на очі не попадався. Як це немає образи? Ця людина забрала у мене рік кар'єри. Я займався улюбленою справою, а він у мене забрав рік. Це грубо кажучи, навіть можна сказати - трохи більше року.

Звичайно, образа є. Але що я можу зробити? Лящів йому надавати, бити його або щось ще? А насправді є за що. Я знаю, що сам нічого ніколи не приймав.

Я взагалі дуже боюся пити щось без відома лікарів. Це не для мене, я завжди цього цурався. Навіть коли лікую якісь хвороби, застуди, весь час на телефоні з доктором і беру ліки тільки на базі «Динамо». В цьому плані я скрупульозний. А тут навіть можна фільм знімати».

Нещодавно в соцмережах з'явилося відео, зняте в 2016 році, коли Бєсєдіну було 20 років. На відео Артем випиває в компанії знайомих і в ході словесної перепалки отримує удар в обличчя.

За наявними даними, президент київського «Динамо» Ігор Суркіс крупно оштрафував форварда Артема Бєсєдіна за ті пригоди в міжсезоння 2016/17, але за футболіста заступився тодішній наставник команди Сергій Ребров, продовживши перебування Артема в столичному клубі.

Нагадаємо, Артем Бєсєдін не пройшов допінг-тест після матчу Ліги Європи «Мальме» - «Динамо» (4:3) в листопаді 2019 року. За вживання допінгу форвард був відсторонений від тренувань і змагань на один рік.

Термін його дискваліфікації відраховується з 19 грудня 2019 року та завершиться в грудні 2020 року. Якщо його викличе тренерський штаб, то Артем зможе зіграти на чемпіонаті Європи влітку 2021 року.

Микола Степанюк Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Коментарі