МАКАРОВ: Сподіваюся, всі приїдуть і в обличчя скажуть, чому не можуть грати

Президент ПФЛ Сергій Макаров - про позачергову конференцію ліги

Президент ПФЛ Сергій Макаров прокоментував рішення провести позачергову Конференцію ПФЛ, яка відбудеться 11 червня на НСК «Олімпійський».

«Які шанси, що клуби погодяться грати? Давайте, я не буду вам розповідати про шанси, а ми просто зберемося. Я сподіваюся, цього разу всі клуби приїдуть і будуть висловлювати свою позицію колегам очі в очі і пояснювати, чому вони не можуть грати».

На думку Макарова, на цей раз повинні зібратися всі клуби Першої ліги, інакше їм нема чого займатися футболом. При цьому ніякого покарання за відсутність на зборах не передбачено.

«Нічого не буде, але це буде вже смішно. ПФЛ запрошує і запрошує керівництво Української асоціації футболу. Андрій Павелко буде присутній на цій конференції, де буде прийматися таке доленосне рішення. Я не знаю, якщо вже на нього клуби не приїдуть, тоді навіщо вони взагалі існують і в футбол грають?», - сказав Макаров.

Відзначимо, що на попередніх зборах клубів Першої ліги проголосували за відновлення сезону, але потім дев'ять клубів прислали в ПФЛ лист, в якому просили врахувати початкове рішення і не догравати сезон.

Сергій Циба Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 07:01 11

Портал Give Me Sport випустив цікавий рейтинг

Коментарі