Денис БЕРІНЧИК: «Крим може бути нашим, але у нього триколор»

Відомий боксер - про своє ставлення до окупації українських територій Росією

Володар титулу WBO International Денис Беринчик (13-0, 9 КО) розповів про своє ставлення до ситуації з окупованими Росією територіями України.

«Чи повернуться незабаром ті території, які окуповані? Ні. Я не політичний діяч і не історик, але, думаю, їх ніхто не віддасть, бо це гра вищих керівників країни. І так розграбували ту діляночку, що там уже нічого не залишилося, крім мародерів. Як то кажуть: одні зайшли - забрали золото, інші - електричні прилади, а прийду я - і заберу плінтус. Розграбували країну. Ту, маленьку земельку. Та й цю теж, потроху. Але поки ми будемо сильними, як зазвичай. І все буде чітко.

Зараз я відкриваю карту, Крим може бути нашим українським, але у нього триколор. Була автономна республіка, відокремилася, проголосували. Зайшли чоловічки, не зайшли чоловічки, прийшли чоловічки. Але ти сьогодні туди їдеш і проїжджаєш прикордонну службу однієї країни і іншої.

І так само у мене в Краснодоні. І на третю заїхати можеш, якщо занадто сильно будеш криво в'їжджати. Думаю, території ніхто не віддасть, а інші їх і не заберуть. От і все. Ні вам, ні нам, ні вашим», - заявив Денис.

Читайте також: Олександр КРАСЮК: «Берінчик готовий боксувати з Ломаченком»

Володимир Клепач Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Коментарі