Олімпік – Маріуполь – 2:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 25-го туру Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 25-й тур.

Олімпік - Маріуполь - 2:2

Балашов, 16, Кравчук, 82 - Чоботенко, 35, Кащук, 85

Зотько, 12, Шахаб, 21 - Федорчук, 42, Чоботенко, 87

Олімпік: Кічак - Лебеденко, Зотько, Гришко, М. Кравченко - Цимбалюк - Балашов (Баланюк, 74), Політило, Романовський (Кравчук, 64), Тейшейра (Є. Пасіч, 64) - Шахаб (Ксьонз, 86).

Запасні: Бетім, Снурніцин, Завійський, Вербний, Чогадзе.

Маріуполь: Гальчук - Дава, Быков, Чоботенко - Горбунов (Корнієнко, 57), Мішньов, Ігнатенко, Федорчук (Кащук, 76), Кірюханцев (Тищенко, 76) - Топалов (Чурко, 64), Кулаков (Фомін, 64).

Запасні: Поспелов, Муравський, Яворський, Дудик.

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)

Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ)

Наші оцінки:

Заміни Олімпіка: Кравчук - 6,5, Є. Пасіч - 5,5, Баланюк - 5,0, Ксьонз - б/о.

Заміни Маріуполя: Корнієнко - 6,0, Фомін - 4,5, Чурко - 6,0, Тищенко - 5,0, Кащук - 6,5.

У неділю, 7-го травня, відбудеться поєдинок двадцять п'ятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому донецький «Олімпік» битиметься проти «Маріуполя». Матч пройде в Києві, на полі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського, початок о 17:00.

Підопічним Олександра Бабича так і не вдалося повернутися після карантину до офіційних поєдинків на минулих вихідних - підвів суперник команди з Маріуполя - львівські «Карпати». А ось колектив Ігоря Климовського і сам, напевно, не дуже радіє від того, що в першому ж матчі після тривалої паузи був змушений продовжити свою невдалу серію. Донеччани не знають перемог в УПЛ вже шість місяців, в слідстві чого знаходяться в небезпечній близькості до прірви у турнірній таблиці. Відступати «Олімпіку» нікуди, проте для «Маріуполя» поразку в майбутній зустрічі ризикує перервати шлях до можливих єврокубків.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Олімпіком» та «Маріуполем». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 7

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі