ФРАНКОВ: «Це найбільш впевнена перемога Шахтаря над Динамо за останні роки»

Спеціаліст висловився про українське Ель Класіко

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував поразку київського «Динамо» в матчі 24-го туру чемпіонату України проти «Шахтаря» (1:3).

«Рахунок на табло. Після першого тайму рахунок був 1:1, у другому зусиллями Марлоса і Маркоса Антоніо «Шахтар» здобув перемогу. Що можна сказати? Нічого хорошого з приводу гри «Динамо» я сказати не можу, хоча перший тайм був навіть не рівним, а пройшов з якоюсь перевагою киян. Тільки, якщо взяти до уваги те, що сталося потім, у мене склалося враження, що «Динамо» грало з повною викладкою. Більш того, рвонувши «на десять тисяч, як на п'ятсот», видихнуло і виявилося не готовим до другого тайму. У той час, як «Шахтар», підтримуючи досить рівний темп, забив три футзальних м'ячі і здобув перемогу. Ризикну припустити, що за кілька років це - найбільш впевнена перемога «гірників» над «киянами».

«Динамо» виявилося не готове «відбігати», а «Шахтар» взяв і виграв. Виправдання, що був карантин, і нарікати на відсутність ігрового тонусу теж звучать смішно - команди знаходилися в рівних умовах. Знову ж, є багато питань, наприклад, про те, коли пішли перші заміни? Вони явно виглядали запізнілими заходами, особливо в ситуації, коли команда після першого тайму очевидно «здохла». Навіщо тоді дозволені п'ять замін? Чому їх не використовувати? Також незрозуміло, чому в ситуації, коли команда програє, прибираються з поля атакуючі гравці Русин, Цітаішвілі, а виходять Караваєв і де Пена. Тобто, «Динамо» залишається без номінального форварда. Тренеру, звичайно, видніше. Але, можливо, в цій ситуації були потрібні якісь екстрені заходи. Якось пересмикнути, підбадьорити команду ...

«Динамо» чекає боротьба за друге місце. Боротьба з туманними перспективами. А далі питання до Ігоря Михайловича Суркіса: чи є у нього можливість серйозно перебудувати команду? Я так розумію, «Динамо» не збирається серйозно звикати до боротьби за друге місце. Конкуренти теж не стоять на місці», - зазначив Франков в ефірі авторського каналу на Youtube.

Максим Гаптар Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 10:19 2

Діогу Кошта може продовжити кар'єру в Ла Лізі, якщо німець не відновить форму після травми

Коментарі