Тарас СТЕПАНЕНКО: «Я вистрибнув і отримав по обличчю. Фол був точно, 100%»

Півзахисник «Шахтаря» розповів про епізод з незарахованим голом киян

У неділю, 31 травня, відбувся заключний матч 24-го туру чемпіонату України, в якому донецький «Шахтар» переграв київське «Динамо» (3:1). Після гри півзахисник донецького клубу Тарас Степаненко прокоментував гру, згадавши епізод з незарахованим голом киян:

«Важко було грати після довгої паузи. Ми почали гру вальяжно. Але коли пропустили, пішла інша гра, ми стали діяти швидко і агресивно, і в другому таймі переграли суперника.

«Динамо» почало матч агресивно, для них дуже важлива була перемога, тому що йде боротьба за друге місце між трьома командами-претендентами. Вони хотіли забити швидкий гол, і це у них вийшло. Ми втратили нитки гри, допускали технічний брак і пропустили м'яч.

Часто буває, що довго прокидаємося на початку матчу. Пропустили і відігралися, почали створювати моменти. Звичайно, треба включатися з перших хвилин. Так і налаштовувалися. Але незрозуміло, що відбувалося перших 25 хвилин. Двомісячна пауза була, нелегко увійти в гру. Треба вкотитися в сезон.

Епізод з Поповим? Я вистрибнув і отримав по обличчю. Потім подивилися VAR і зафіксували порушення. Це був фол, точно. На такій висоті неможливо, щоб я сам підліз під руку! Я подивлюся ще повтор, але це фол, 100 відсотків!

Я поважаю Михайличенка, знаю його дуже давно. Він говорив з суддею. Але я ніколи не симулюю. У нас із Михайличенком був діалог. Коли перегляне повтор, він зрозуміє, що там був фол», - сказав Тарас в ефірі ТК Футбол 1.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
Коментарі