Олег КРАСНОПЬОРОВ: «Не стану віддавати перевагу Зорі в срібній гонці»

Екс-гравець збірної України – про боротьбу за друге місце в УПЛ

Колишній півзахисник збірної України Олег Краснопьоров поділився очікуваннями від боротьби за друге місце в нинішньому сезоні української Прем'єр-ліги.

- Справжнім відкриттям нинішнього чемпіонату України стала «Зоря» Віктора Скрипника. Ви згодні?
- Зрозуміло. Тут як раз позначилася та сама німецька школа і вміння донести до футболістів свої вимоги. Переконаний, що «Зоря» по праву займає таке високе місце в турнірній таблиці і претендує на потрапляння в Лігу чемпіонів. Але, знову-ж-таки, зараз складно сказати, що буде після такої перерви. Команда була на ходу, впевнена в собі, а зараз все може змінитися. Все-таки там багато молоді.

- Значить, ви, на відміну від багатьох фахівців, не стали б віддавати перевагу «Зорі» в срібній гонці?
- Не став би. Так, мені дуже подобалося, як луганчани грали до карантину. В цьому році вони перемогли в чотирьох матчах з п'яти, впевнено обіграли «Шахтар». Знаходилися у відмінній формі. Але давайте не забувати, що «Динамо» є «Динамо». Навіть незважаючи на те, що «Шахтар» нині стоїть одноосібно в українському футболі...

Нагадаємо, перед зупинкою чемпіонату «Зоря» обійшла київське «Динамо» в турнірній таблиці. У команд однакова кількість очок, але луганчани випереджають опонента за додатковими показниками.

Раніше повідомлялося, що всі 12 клубів УПЛ висловилися за те, щоб відновити сезон 30 травня.

Денис Шаховець Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку

Коментарі