Олег ДУЛУБ: «Порушення на Мілевському - 100-відсотковий пенальті»

Відомий тренер вважає, що арбітр фіналу Кубка Білорусі погано впорався зі своєю роботою

Відомий білоруський тренер Олег Дулуб прокоментував епізод з падінням у штрафному форварда брестського «Динамо» Артема Мілевського в грі фіналу Кубка Білорусі з БАТЕ (0:1).

- Бачу і по реакції Артема Мілевського. Єдине, що суддя перебував поруч і рішення... Мілевський дуже добре ставить корпус. На повторі видно, що йде дотик до гравця. На мій погляд, як тренери вивчають суперника, то, думаю, кожен арбітр, при підготовці особливо до таких матчів, повинен вивчати гравців. Ось це - коронка Мілевського. Він вміє зачепитися за м'яч. Ось він дотик, ось розворот рукою. 100-відсотковий пенальті. Причому рефері знаходиться в позиції, яка йому дозволяє ...

- Що йому не дозволило призначити пенальті?
- Рішучість в цій ситуації. Тому що п'ять хвилин до кінця - це все.

- Це молодість?
- А що, через це прийде досвід? Ви повинні теж чітко розуміти, що там живі люди, гравці, тренери. У них теж нерви. І якщо є порушення, то потрібно ставити. Якщо, тим більше, арбітра висувають в УЄФА на високий рівень. Там ніхто дивитися не буде: молодість або старість. Там потрібно виходити і працювати свою гру, - сказав Дулуб в ефірі «Яснає ТВ».

Володимир Клепач Джерело: Трибуна Білорусь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 5

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі