Іван РЕДКАЧ: «Ломаченко мене заблокував. Буду вболівати за Лопеса»

Український боксер розкритикував Василя за його пости в соцмережах

Відомий український боксер Іван Редкач висловився про свого співвітчизника, чемпіона Василя Ломаченка. Редкач розповів, що Василь його заблокував в Instagram, а також пояснив, чому вболіватиме за Теофімо Лопеса в їхньому бою.

«Яка логіка, який сепаратизм... Комусь подобається чорне, комусь біле, мені взагалі рожевий колір подобається. Хтось любить яблука, хтось груші. Хтось слухає Лободу, а хтось Дженніфер Лопес. Так я, наприклад, піду на Дженіфер Лопес - це мій вибір. Якщо вся Україна піде на Лободу, молодці, це їхній вибір, я все одно піду на Дженіфер Лопес, мені пісні її до душі більше і шоу її мені подобаються, це мої гроші і я вирішу без громадської стадної думки на кого мені квиток купити. І тут немає нічого особистого. Це вибір. Захотів - волосся пофарбував в рожевий, захотів - у вигляді прапора України... І єдина важлива для мене думка - це думка рідних, їм подобається, мені подобається - ми раді. Це мій особистий прояв любові до Батьківщини, називайте це як хочете. Я так відчуваю і так роблю! І якщо мій вибір не на користь українського боксера, так це не від того що я Батьківщину не люблю або в опозицію пішов! Це мій вільний вибір!

А те, що сарказм і гумор для багатьох це взагалі загадка і поняття, які не пояснюються, так це теж не моя проблема! Так, я вважаю що Василь (Ломаченко) погарячкував з хрестами оливковими на дверях, буває, ну, а з іншого боку, це його вибір і знайшлися ті, які побігли це робити і знайшлися такі як я, хто посміявся.

Заблокував мене Ломаченко - це його вибір, це його право... Хтось відкритий до критики, хтось ні, хтось готовий це прочитати, послухати, подивитися, а комусь простіше «зникнути». І це право й вибір кожного, який теж потрібно поважати. Так ось я куплю квиток на Теофімо Лопеса і поставлю гроші на нього. Це мій вільний вибір, мені він і як боксер, і як людина приємніший і в моєму виборі немає нічого антипатріотичного, а більше того, сепаратизму. Це мій вибір!», - написав Редкач в Instagram.

Раніше Редкач звинуватив тренера Усика в тому, що він має російське громадянство.

Максим Гаптар Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:23 0

Півфінальний матч головного єврокубку пройде 8 травня о 22:00

Коментарі