Ротор і Хацкевич тріумфують. У Росії клуби ФНЛ проголосували за закінчення

Лише три клуби виступили проти дострокового завершення у другому дивізіоні

Клуби ФНЛ, другого ешелону російського футболу, більшістю голосів проголосували за дострокове завершення сезону. Остаточно затвердити це рішення повинен виконком РФС.

Це означає, що в головний дивізіон піднімуться дві команди з ФНЛ - «Ротор» з Волгограда (56 очок) під керівництвом білоруського тренера Александра Хацкевича, а також підмосковні «Хімки» (звичайно, якщо команди пройдуть ліцензування).

Проти завершення виступило три команди: «Чертаново», «Торпедо» і «Нефтехімік». У всіх трьох зберігалися шанси як на прямий вихід в РПЛ, так і на стикові матчі. Чертановці набрали стільки ж очок, скільки й «Хімки» (54), у автозаводців на одне менше (53), нижнекамці йшли п'ятими (48).

Швидше за все, не буде дограний сезон і в РПЛ, російському топ-дивізіоні. Тренер-асистент Анатолій Тимощук і захисник Ярослав Ракицький, мабуть, стануть чемпіонами Росії з пітерським «Зенітом». У груповий раунд Ліги чемпіонів вийдуть «Зеніт» і «Локомотив», а «Краснодар» - у кваліфікацію. У Лізі Європи зіграють «Ростов», ЦСКА і «Динамо».

Update: У Росії конфлікт з виходом в РПЛ. Торпедо претендує на місце Хімок

Підсумкова турнірна таблиця ФНЛ 2019/20

Микола Степанов Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 20:17 9

Ексгравець «Дніпра» згадав напружену ситуацію у клубі перед історичним фіналом єврокубка

Коментарі