«Чучело галіме». Президент Інгульця жорстко відповів Рафаїлову

Олександр Поворознюк вважає, що Сергій Рафаїлов занадто багато собі дозволяє

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк жорстко відповів на критику колишнього генерального директора «Зорі» Сергія Рафаїлова.

«Мене батьки виховували так, щоб я з повагою ставився до старих людей, а тут ще й до трохи хворої людини. Тому давайте просто про це забудемо. Я з такими людьми просто не хочу витрачати час, тому що у нього або старече, або він психічно хвора людина.

Він хоч би зайшов в інтернет і подивився. Почав мені дорікати, що я їжджу на джипі з номерами «Папа». Він просто не розуміє, наскільки вони мені дорогі. Це все пайовики всіх моїх корпорацій «Агрофірма П'ятихатська» скидалися з кожного двору по 2-3 гривні, щоб подарувати мені на день народження за те, що я взяв підприємство в банкрутстві і вивів за 5 років до топ-100 найкращих підприємств України. Що вони живуть розкошуючи, ні в чому не відмовляючи. У них хліб зараз по 3.50, люди добрі.

Вони мені подарували номери «Папа». Я пишаюся цим, що вони мені подарували, що я в такому авторитеті у них. Вони хотіли написати «Батько», але однієї букви не вистачило на слово.

І це «чуділіще», навіть не знаю, як його назвати, «чучело галіме», він почав мені розповідати, що я хвора людина, тому що їжджу з номерами «Папа». Так ти зроби що-небудь в цьому житті стільки, скільки я зробив, а потім вже будеш говорити», - сказав Поворознюк.

Володимир Клепач Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:35 0

Олісе навряд чи залишається в Крістал Пелас

Коментарі