Олександр ЗІНЧЕНКО: «Нас попередили, щоб ми поки не писали Гвардіолі»

У наставника «Манчестер Сіті» померла мама

Футболіст англійського «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко повернувся в Україну і розповів, як проводить час на карантині. Також гравець пролив світло на терміни повернення до тренувань в клубі.

«До 4 травня поки ніяких тренувань не очікується. Ближче до цього числа нам дадуть точну дату, щоб ми прилетіли в Манчестер. Всі гравці знаходяться вдома, по своїх країнах. Бразильці - в Бразилії, португальці - в Португалії. Ближче до 4 числа буде все зрозуміло. Зараз головне - кожен хоче повернутися до тренувального процесу, щоб відновили чемпіонат і все тривало так, як це було раніше. З приводу бана - ніхто нічого не говорить, але зараз це не першочергово.

На жаль, у Пепа Гвардіоли недавно не стало матері, тому нас попередили, щоб ми не писали йому в цей час. Звичайно, кожен через інтернет висловив йому підтримку, тому що ми одна сім'я. В цей час кожному важко, але коли втрачаєш близьких і рідних - це найстрашніше. До цього він відсилав хлопцям відео, в яких закликав тримати себе в формі. Це були відео підтримки», - сказав Зінченко.

Нагадаємо, що в АПЛ залишилося зіграти дев'ять турів. Ман Сіті йде на другому місці, відстаючи від лідера Ліверпуля на 25 очок.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту