ЗІНЧЕНКО: «Якщо мене не візьмуть експертом на ТБ, то піду в кіберспорт»

Футболіст збірної України роздумує над зміною роду діяльності

Гравець англійського «Манчестер Сіті» і національної збірної України Олександр Зінченко розповів про своє життя на карантині.

«Я перейшов на дворазове харчування, інакше б вже набрав вагу таку, що можна було б замість дядька Віті Леоненка сідати в студію Великого Футболу. За цей час я вже встиг зробити собі власну тренувальну базу. Міркую, що якщо карантин продовжать, буду набирати молодь і потрохи виховувати 7-8 річних хлопців для майбутнього України.

Тренувальна база у мене тут - якщо не в топ-10, то в топ-20 по Україні точно. У мене є все, що тільки можна придумати. Умови, газон, є де пробігтися, тому я в формі тримаюся впевнено. Серіали в нашому з Владою житті теж присутні, але перед сном. Якщо мене не візьмуть експертом на телеканал Футбол, то піду в кіберспорт.

У нас спільний бюджет і ми разом приймаємо рішення щодо покупок. Але, як кажуть, чоловік - це голова, а жінка - це шия. Куди шия направить, туди голова і дивиться. Коли у мене весілля? Це питання з такої ж категорії, як і «Коли поновлюються тренування в Манчестер Сіті?». Зараз все в підвішеному стані, ніхто нічого не знає. Як тільки буде календар матчів, тоді ми зможемо сісти та вирішити», - сказав Зінченко.

Раніше повідомлялося, що «Манчестер Сіті» не збирається купувати лівого захисника.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:51 8

Жоан Лапорта був розлючений

Коментарі